FAQ

Uiteraard beantwoorden we graag persoonlijk al uw vragen maar wellicht staat uw vraag, en ons antwoord, al hieronder in het overzicht. Zo niet dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of een e-mail sturen.

Waarom zijn de standaard objecten zoveel goedkoper dan maatwerk items?

Dit heeft te maken met het feit dat het duurste deel van een productie, het maken van een mal, al is gedaan. Hier hoeven we dus geen kosten voor in rekening te brengen. Doordat we de afwerking wel als maatwerk uitvoeren heeft u toch een unieke blikvanger aangeschaft. We helpen u graag bij het zoeken naar een eventuele standaard mal.

Leveren jullie ook aan klanten buiten Nederland?

Ja, we leveren onze objecten aan klanten in binnen- en buitenland! We hebben klanten in vrijwel alle Europese landen.

Doen jullie ook aan onderhoud van 3D objecten?

Jazeker, we hebben een aparte service afdeling voor onderhoud en reparatie. Ook wanneer het object niet bij ons is aangeschaft! We helpen u graag.

Is er een korting mogelijk bij afname van meerdere objecten?

Ja, wanneer u meerdere identieke objecten aanschaft is er zelfs een flinke korting mogelijk. Dit komt omdat we gebruik kunnen maken van één dezelfde mal. Bij afname van meerdere diverse objecten is er ook een korting, dit vanwege een besparing op de transportkosten.

Wat zijn de geschatte levertijden?

Fiberglas / polyester objecten kunnen we in 4 tot 6 weken leveren. Inflatable objecten in ongeveer 6 tot 9 weken. Bij een offerte/order geven we de geschatte leverdatum aan. Indien gewenst kunnen we levergaranties voor een bepaalde datum afgeven.

Kunnen jullie in elke gewenste kleur produceren?

Bij inflatables zijn we afhankelijk van de beschikbare materialen. We komen wel altijd goed in de buurt van de gewenste kleur. Bij Fiberglas of polyester objecten kunnen we de exacte kleuren gebruiken.

Ik heb geen ontwerp op papier maar wel in mijn hoofd. Kunnen jullie ook aan de hand van een omschrijving een 3D object produceren?

Geen enkel probleem. Toch maken we ook dan eerst een productiedesign om er zeker van te zijn dat we uw idee goed hebben begrepen.

Welke garanties krijgen we bij aanschaf van een 3D object?

Standaard krijgt u 2 jaar garantie op eventuele productiefouten.

Kunt u objecten in elk formaat produceren?

Ja, in principe is geen enkel formaat een probleem. Van luttele centimeters tot standbeelden van 10 meter hoog? Het kan!

Ik ben op zoek naar een reuze 3D Knuffel. Maken jullie dat ook?

U wilt XXL knuffels laten maken? Neem dan contact op met Dé Knuffel Producent.

Maken jullie ook 3D Mascottes?

Wilt u een 3D mascotte laten maken? Neem dan contact op met onze collega’s van Topmascottes.